kvantum-tim.hr
ERKA SWITCH 2.0 COMFORT

ERKA SWITCH 2.0 COMFORT

Free shipping
3 Ordered

ERKA. Switch 2.0 Comfort Ø 56mm tlakomjer za profesionalnu uporabu nastao je kao plod Erkine dugogodišnje tradicije i iskustva u izradi tlakomjera i suradnje s medicinskim profesionalcima širom svijeta. Ističe se svojom kvalitetom i preciznošću, jednostavnim rukovanjem, impresivnom učinkovitošću, a izrađen je u skladu s odgovornošću pri upravljanju resursima okoliša tvrtke ERKA. Njemačka kvaliteta!

SKU ERKA-293.20493.7290
Manufacturer ERKA.
Warranty 5 godina
€84.86 -30% €59.40
Out of stock

Details

Erka
MADE IN GERMANY

Kao pionir u izradi uređaja za mjerenje krvnog tlaka, ERKA već 125 godina širom svijeta svakodnevno podržava u radu 125 milijuna liječnika. Ustanovljena je 1889 godine u Njemačkoj. Kombinacija iskustva i povjerenja stečenog kroz godine suradnje, pretočena je u inovativan dizajn tlakomjera namijenjenih profesionalnom medicinskom osoblju.

ERKA. SWITCH 2.0 COMFORT Ø 56mm
Funkcionalan i pouzdan u svakodnevnoj uporabi

ERKA. Switch 2.0 Comfort Ø 56mm tlakomjer za profesionalnu uporabu nastao je kao plod Erkine dugogodišnje tradicije i iskustva u izradi tlakomjera i suradnje s medicinskim profesionalcima širom svijeta. Ističe se svojom kvalitetom i preciznošću, jednostavnim rukovanjem, impresivnom učinkovitošću, a izrađen je u skladu s odgovornošću pri upravljanju resursima okoliša tvrtke ERKA.

OBILJEŽJA

  • • Laka izmjena manžete (doslovno u nekoliko sekundi) štedi vrijeme.
  • • ERKA. Switch 2.0 Comfort tlakomjer za profesionalnu uporabu ispunjava sve uvjete za korištenje u MR okružju i otporan je na udarce.
  • • Posebna kaljena bakar-berilijska membrana osigurava trajnost uz dosljedno visoku preciznost mjerenja.
  • • Vijčani ventil pumpice konstruiran je kako bi korisniku omogućio napraviti izuzetno precizno mjerenje.
  • • Inovativan dizajn Switch 2.0 tlakomjera za profesionalnu uporabu omogućava laku i brzu prilagodbu tlakomjera ljevacima i dešnjacima u jednom koraku. 
  • • Erkina ponuda Green Cuff manžeta je sveobuhvatna. One su dugovječne, izdržljive, blage za kožu, biokompatibilne i ugodne za nošenje.


MANŽETE
green cuff superb

U svakodnevnom radu, pitanje higijene je sveprisutno i od najveće je važnosti kako za dobrobit pacijenata tako i za dobrobit medicinskog osoblja. Upravo iz tog razloga, sve ERKA GREEN CUFF Superb manžete su biokompatibilne, lako se dezinficiraju i vodootporne su površine koja se lako i temeljito može očistiti.

Green - Bezkompromisni dizajn bez PVC-a, DEHP-a i lateksa.
Superb - Posebno mekani materijal manžete - maksimalna udobnost.
Rapid - Super mekani zatvarač na čičak osigurat će lako postavljanje manžete na ruku pacijenata.

Erka Green Cuff Superb manžete sastoje se od pokrova i uklonjivog mjehura za zrak. Takva optimalna konstrukcija daje precizne rezultate mjerenja krvnog tlaka jer omogućava ravnomjernu raspodjelu pritiska. Green Cuff Superb manžete ispunjavaju sve uvjete najnovijih AAMI i AHA smjernica vezanih uz potrebne karakteristike manžeta koje se koriste pri mjerenju krvnog tlaka. Dodatno, jasno navedena veličina i prikaz instrukcija pozicioniranja manžete osiguravaju pravilan odabir i njeno besprijekorno pozicioniranje.

UKLJUČENO
Uz tlakomjer dolazi Green Cuff Superb manžeta:
Veličina 4 (srednja/zaodrasle - 27 cm do 35 cm)

Dodatne veličine

Veličina 1 (dječja - 10 cm do 15 cm)
Veličina 2 (pedijatrijska - 14 cm do 21,5 cm) - 025.27481.7770
Veličina 3 (mala/za odrasle - 20,5 cm do 28 cm)
Veličina 4 (srednja/zaodrasle - 27 cm do 35 cm)
Veličina 5 (velika/za odrasle - 34 cm do 43 cm) - 025.24481.7770
Veličina 6 (za bedro - 42 cm do 54 cm)

Torbica za nošenje je uključena uz tlakomjer.

Erka torbica

Preuzimanja i edukacija

Preuzmite brošuru o ERKA. Switch 2.0 Comfort tlakomjeru u PDF-u (na engleskom jeziku)


Video

 

Write Your Own Review
ERKA SWITCH 2.0 COMFORT
2017 - 2021 © Kvantum-tim d.o.o.