kvantum-tim.hr
Grijaće poddeke od poliestera
Electric blanket, single-sided, polyester, 150 x 80 cm
Electric blanket, single-sided, polyester, 150 x 80 cm
Electric blanket, double-sided, polyester, 160 x 140 cm
Electric blanket, double-sided, polyester, 160 x 140 cm

Grijaće poddeke od poliestera

Free shipping
39 Ordered
SKU INN-GDP
Warranty 2 godine

* Required Fields

Price From: €51.00
In stock

Details

Grijaće poddeke od poliestera

Odaberite između dvije veličine, jednostruka (150 x 80 cm) ili dvostruka (160 x 140 cm)

JEDNOSTRUKA | 150 x 80 cm  i  DVOSTRUKA | 160 x 140 cm

Obje grijaće deke napravljene su od poliestera i obje će vam pružiti potrebnu toplinu tijekom hladnih dana. S tri predefinirana programa grijanja lako ćete moći odabrati razinu topline koja Vam najviše odgovara.

Grijaća poddeka (jednostruka ili dvostruka) sastoji se od:

1. Deke

2. Kontrolne jedinice

3. Odvojivog kabela

INN_063_jednostruka_grijaca_deka

4. Led indikatora

5. Regulatora temperature

6. Pozicija odabira minimalne razine temperature

7. Pozicija odabira srednje razine temperature

8. Pozicija odabira maksimalne razine temperature

  

KAKO KORISTITI GRIJAĆU DEKU:

Grijaću deku koristite samo uz priloženu kontrolnu jedinicu. Za povezivanje kontrolne jedinice i grijaće deke umetnite priloženi konektor u utičnicu na deki. Položite deku na madrac tako da strana na kojoj se nalazi utičnica za povezivanje kontrolne jedinice bude okrenuta prema madracu. Poravnajte deku ako je potrebno, deka ne smije biti zgužvana i ne presavijajte ju. Postavite plahtu preko grijaće deke i namjestite krevet na uobičajeni način. Za vrijeme uporabe ne smještajte kontrolnu jedinicu ispod jastuka ili pokrivača. Prekidač na kontrolnoj jedinici postavite na nulu prije uključivanja uređaja u el. mrežu.

Električnu grijaću deku potrebno je uključiti sat vremena prije no što odlazite u krevet i odabrati pri tome željenu temperaturu zagrijavanja. Na primjer: Nivo 1: mala snaga zagrijavanja za osjećaj topline i ugode u krevetu Nivo 2: srednja snaga kod umjereno hladnog vremena Nivo 3: velika snaga za intenzivno zagrijavanje kreveta, kada je temperatura prostorije izrazito niska. Za brže zagrijavanje deke odaberite nivo 3.

Prije odlaska u krevet, ugasite uređaj i isključite ga iz električne mreže.

Kako postaviti i koristiti grijaće deke pogledajte u videu (video je na talijanskom jeziku):

 

ČIŠĆENJE ODRŽAVANJE I SPREMANJE:

INN_grijace_deke_odrzavanje

Prije početka čišćenja odvojite kontrolnu jedinicu od grijaće deke. Ne koristite kemijska sredstva ili čišćenje u kemijskoj čistionici jer mogu oštetiti električne dijelove unutar deke i ugroziti vašu sigurnost. Nikad ne stavljate kontrolnu jedinicu ili kabel za napajanje u vodu ili drugu tekućinu. Deku možete prati ručno i li u stroju za pranje rublja na temperaturi vode od maksimalno 40° C i uz najmanju brzinu centrifuge. Savjetujemo ručno pranje koje će produljiti životni vijek uređaja. Nikada ne sušite deku u sušilici za rublje. Ne cijedite deku gnječenjem ili savijanjem, pustite da se deka osuši na zraku u ravnom položaju bez presavijanje. Ne glača se. Ne odlažite ju dok je vlažna, deka se smije pospremiti ili ponovo koristiti tek kada je potpuno suha. Kada deku ne koristite, pustite ju da se ohladi, nježno savijte i pohranite u kutiju u kojoj je isporučena. Ne pritišćite deku i ne odlažite na nju teške predmete koji je mogu deformirati i oštetiti.

Technical specifications

Napomene:

Prije upotrebe samog proizvoda, provjerite da proizvod nije oštećen. U slučaju oštećenja, problema u radu ili pada u vodu, ne koristite proizvod i molimo Vas da kontaktirate prodajni servis. Ne ostavljaje plastičnu vrećicu ili druge dijelove ambalaže u dohvatu djece. Kontrolna jedinica i grijača deka pakiraju se odvojeno. Grijaču deku koristite samo sa priloženom kontrolnom jedinicom. Prije uključivanja u električnu mrežu provjerite dali vrijednosti voltaže el. sustava odgovaraju vrijednostima navedenim na uređaju. Grijača deka ne smije se upotrebljavati presavijena ili zgužvana. Proizvod je dizajniran i napravljen da se koristi kao pod-deka (smještena na madrac ispod plahte), svaki drugi način uporabe nije primjeren i može ugroziti vašu sigurnost. Prije čišćenja uklonite kontrolnu jedinicu. Ne smije se prati u kemijskoj čistionici. Ne koristite uređaj ako je vlažan ili mokar. Deka se ne smije zavrtati ili gnječiti. Ne ubadajte pribadače, igle ili slične predmete u deku. Kada nije u uporabi deka mora biti isključena iz el. mreže. Ne vadite utikač iz utičnice povlačenjem za kontrolnu jedinicu. Kod uporabe na krevetima s pomičnom podnicom treba obratiti pažnju da se kod podizanje ili spuštanja podnice ne ošteti kabel za napajanje deke. Deka se smije koristiti samo na madracu kao podlozi, ne postavljajte ju na podnice, letvice, podove ili druge krute površine. Ne uključujte uređaj u el. mrežu prije no što ga namjestite na ležaj. Uređaj nije namijenjen za uporabu djeci, hendikepiranim osobama, osobama ne osjetljivim na povišene temperature, osobama s ugrađenim »pacemakerom« ili nekim drugim baterijski napajanim medicinskim pomagalom. Ne koristite ovaj uređaj istovremeno s drugim grijačim tijelima - ovaj uređaj nije namijenjen medicinskoj uporabi u bolnicama - preduga uporaba grijačih tijela može izazvati opekline - prije pospremanja uređaja mora se pričekati da se isti ohladi - na pospremljeni uređaj ne odlažite druge predmete koji ga mogu deformirati - u slučaju da uređaj ne funkcionira ispravno odmah ga isključite i el. mreže, ne otklanjajte eventualni kvar sami. Uređaj nije namijenjen za vanjsku uporabu.

Write Your Own Review
Grijaće poddeke od poliestera
2017 - 2022 © Kvantum-tim d.o.o.