kvantum-tim.hr
Pre-cut kineziološke trake - pakiranje sadrži set profesionalno pripremljenih i izrezanih kinezio traka u bež boji - namijenjenih za ahilovu tetivu
Pre-cut kineziološke trake - pakiranje sadrži set profesionalno pripremljenih i izrezanih kinezio traka u bež boji - namijenjenih za ahilovu tetivu
Set profesionalno pripremljenih i izrezanih kinezioloških traka u bež boji namijenjenih za ahilovu tetivu
Set kinezio traka u bež boji za ahilovu tetivu

Kineziološke trake | unaprijed profesionalno izrezane | Set traka za ahilovu tetivu

18 Ordered

Set unaprijed profesionalno izrezanih kinezio traka u pakiranju za ahilovu tetivu. 
Set sadrži trake u obliku slova X i Y.
Bež boja 

SKU GSPKTPP-010
€1.99 14,99 kn
In stock

397 pieces on stock

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: €1.99 14,99 kn

Details

Profesionalno izrezane kinezio trake | u bež boji | Set traka za ahilovu tetivuProfesionalnao pripremljene i unaprijed izrezane kineziološke trake - set za ahilovu tetivu - ponuda kvantum tim

(na slici su prikazane kineziološke trake u bež boji)

Unaprijed profesionalno izrezane kineziološke trake prirodni su oblik pomoći kod tretiranja bolova u vratu, leđima, koljenu ili ruci, pogodne za nošenje kroz duži period vremena.

Uz svako pakirnje unaprijed profesionalno pripremljenih i izrezanih kinezioloških traka dolaze jednostavne upute kako ih aplicirati što omogućava njihovu laganu primjenu i u udobnosti vašeg doma.

Pravilno postavljene kineziološke trake stimuliraju kožne receptore svaki put kada se pokrenete a taj stimulirajući efekt prenosi se na mišiće, zglobove i ligamente potičući ih da se aktiviraju na optimalan način.

Kada se pravilno postave, profesionalno izrezane kineziološke trake omogućavaju i potiču protok limfe u limfni sustav što pozitivno utječe na receptore boli - rezultat je smanjenje i prestanak boli te brže prolaženje edema. Istovremeno, nošenjem kinezio traka, poboljšava se propriocepcija odnosno osjećaj vlastitog tijela u prostoru i osjećaj položaja pojedinih dijelova tijela u odnosu na ostatak,  čime se (prilikom kretanja) umanjuje mogućnost za daljnje ozljeđivanje i omogućava veća stabilnost.

GSPKTPP-010 - pakiranje sadrži set unaprijed profesionalno izrezanih kinezioloških traka u bež boji - namijenjenih za ahilovu tetivu (ublažie bol i otekline, opustite mišiće).

Technical specifications

Sastav - 97% pamuk i 3% elastin

U setu (pakiranju) se nalaze:

  • Traka X (5 x 10 cm) - 1 komad
  • Traka Y (5 x 30 cm) - 1 komad 
Write Your Own Review
Kineziološke trake | unaprijed profesionalno izrezane | Set traka za ahilovu tetivu
2017 - 2023 © Kvantum-tim d.o.o. | Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK