kvantum-tim.hr
Pre-cut kineziološke trake - pakiranje sadrži set profesionalno pripremljenih i izrezanih kinezio traka u bež boji - namijenjenih za lumbalni dio
Pre-cut kineziološke trake - pakiranje sadrži set profesionalno pripremljenih i izrezanih kinezio traka u bež boji - namijenjenih za lumbalni dio
Set kinezio traka u bež boji namijenjen za lumbalni dio

Kineziološke trake | unaprijed profesionalno izrezane | Set traka za lumbalni dio

36 Ordered

Set unaprijed profesionalno izrezanih kinezio traka u pakiranju za lumbalni dio. 
Set sadrži 4 trake u obliku slova I. 
Bež boja 

SKU GSPKTPP-008
€2.83
In stock

1069 pieces on stock

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: €2.83

Details

Profesionalno izrezane kinezio trake | u bež boji | Set traka za lumbalni dioProfesionalnao pripremljene i unaprijed izrezane kineziološke trake - set za lumbalni dio - ponuda kvantum tim

(na slici su prikazane kineziološke trake u bež boji)

Unaprijed profesionalno izrezane kineziološke trake prirodni su oblik pomoći kod tretiranja bolova u vratu, leđima, koljenu ili ruci, pogodne za nošenje kroz duži period vremena.

Uz svako pakirnje unaprijed profesionalno pripremljenih i izrezanih kinezioloških traka dolaze jednostavne upute kako ih aplicirati što omogućava njihovu laganu primjenu i u udobnosti vašeg doma.

Pravilno postavljene kineziološke trake stimuliraju kožne receptore svaki put kada se pokrenete a taj stimulirajući efekt prenosi se na mišiće, zglobove i ligamente potičući ih da se aktiviraju na optimalan način.

Kada se pravilno postave, profesionalno izrezane kineziološke trake omogućavaju i potiču protok limfe u limfni sustav što pozitivno utječe na receptore boli - rezultat je smanjenje i prestanak boli te brže prolaženje edema. Istovremeno, nošenjem kinezio traka, poboljšava se propriocepcija odnosno osjećaj vlastitog tijela u prostoru i osjećaj položaja pojedinih dijelova tijela u odnosu na ostatak, čime se (prilikom kretanja) umanjuje mogućnost za daljnje ozljeđivanje i omogućava veća stabilnost.

GSPKTPP-008 - pakiranje sadrži set unaprijed profesionalno izrezanih traka u bež boji - namijenjenih za lumbalni dio (smanjite bol i opustite mišiće u lumbalnom dijelu).

Technical specifications

Sastav - 97% pamuk i 3% elastin

U setu (pakiranju) se nalaze:

  • Traka I (5 x 20 cm) - 4 komada

 

Write Your Own Review
Kineziološke trake | unaprijed profesionalno izrezane | Set traka za lumbalni dio
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.