kvantum-tim.hr
Oral-B AQUA CARE 4 tuš za ispiranje

Oral-B AQUA CARE 4 tuš za ispiranje

Free shipping
7 Ordered
SKU G0201331
Manufacturer Braun
AvailabilityNa upit
€129.24 973,76 kn
In stock
Rok isporuke 10 dana
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: €129.24 973,76 kn

Details

Oral-B AQUA CARE 4 | oralni tuš s Oxyjet tehnologijom

 

Oral-B AQUA CARE 4 oralni tuš

 

Poboljšajte rutinu njege usne šupljine oralnim tušem Oral-B Aquacare 4 s Oxyjet tehnologijom za nježnu njegu desni.

Oxyjet tehnologija

  • Temelji se na tehnologiji koja vodu obogaćuje mikromjehurićima čime se pojačava djelovanje čišćenja
  • Jedinstvena postavka "na zahtjev" za puštanje mlaza vode samo kada je to potrebno

Oral-B Aqua Care 4 tuš posjeduje prilagodljiv način rada:

  • 2 intenziteta: prilagodite čišćenje koristeći uobičajen ili nježan pritisak vode
  • 2 mlaza: odaberite usmjereni ili rotirajući vodeni mlaz

Bežični rad omogućava jednostavno rukovanje.

Pogodan je za osobe koje nose aparatiće, proteze, mostove, implantate jer nježno uklanja ostatke hrane i druge nečistoće.

Kako Oxyjet tehnologija djeluje

Oxyjet tehnologija Oral-B Aqua Care 4
Zrak i voda pod pritiskom tvore mikrofine mjehuriće koji se s lakoćom bore protiv naslaga plaka. Spiralni vodeni tokovi mikro-mjehurićima nježno masiraju desni. Moguće je regulirati tlak vode od 1 (niski tlak) do 5 (visoki tlak). OxyJet ima veliki spremnik za vodu od 600 ml. Mlazni prekidač omogućuje jednostavan odabir rotirajućeg ili ravnog mlaza. Posebno dizajnirani filtar zraka čisti zrak koji je voda obogatila na svom putu do mlaznice. Idealno za dnevnu njegu usne šupljine i kao zamjena za četkanje jezika, mostova i krunica. Napada bakterije u naslagama i poboljšava higijenu usne šupljine, masira zubno meso i smanjuje njegovo krvarenje.

Kako djeluje vodeni mlaz

Redovna rutina njege usne šupljine oralnim tušem Oral-B Aquacare s Oxyjet tehnologijom poboljšat će njegu desni uz pomoć raznih vrsta i intenziteta mlaza. Koji god mlaz odaberete nećete pogriješiti. Rezultati su zagarantirani. Zaboravit ćete na to što su teško dostupna mjesta, saznati što su sjajni i čisti zubi u svakoj prilici. Pojednostavite svoj dan i pružite dugotrajnu svježinu, čistoću i glatkoću vašim desnima. I što je najbolje – sve to omogućuje Oral-B, marka zubnih četkica br.1, koju upotrebljava najviše stomatologa širom svijeta.

Bežični rad

Oralni tuš predstavlja jednostavan i efektan način čišćenja plaka koji se nakuplja oko proteza te pomaže u poboljšanju zdravlja desni. Nježno uklanja hranu zaglavljenu između žica i aparatića. Čišćenje zuba na ovaj način veoma je važno jer otklanja ostatke hrane, plak kao i bakterije koje se zavlače između zuba što s običnom četkicom nije moguće očistiti. Korištenje Oral-B Aquacare tuša za zube predstavlja važan dio brige o zdravlju desni i zuba. Oralni tuš se posebno preporučuje osobama koje nose protezu. Klinički je dokazano da je ovo najefikasniji način za održavanje zdrave usne šupljine.
Write Your Own Review
Oral-B AQUA CARE 4 tuš za ispiranje
2017 - 2023 © Kvantum-tim d.o.o. | Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK