kvantum-tim.hr
Vizir za lice

Vizir za lice

128 Ordered
SKU VIZ-II
€4.34
Out of stock

Details

Vizir za lice

Vizir za lice

 

ZAŠTITNI VIZIR

Zaštitni vizir udovoljava svim zahtjevima za zaštitu od direktnog prskanja tekućine u lice i može se koristiti za to i druge primjene. Proizvod  ne štiti od udaraca ili prašine te pripada robi široke potrošnje.


SKLADIŠTENJE I ODRŽAVANJE

Za održavanje optimalnog stanja zaštitni vizir treba držati na sobnoj temperaturi u zasebnoj kutiji iii torbi. Proizvod ne odlagati na transparentnu foliju. Prilikom transporta preporučuje se rastavljanje vizira i zaštita transparentne folije od oštrih predmeta ili materijala koji bi mogli oštetiti foliju i uzrokovati nemogućnost funkcionalne uporabe.
Zaštitni vizir treba redovito čistiti toplom vodom i sapunom, te ga temeljito isprati. Osušiti transparentnu foliju papirnatim ubrusom ili krpom koja nema oštra vlakna( npr. Mikrofibra) kako ne bi došlo do oštećenja.
Zaštitni vizir se može kompletan dezinficirati alkoholom za dezinfekciju ruku i površina.


PROVJERA PRIJE UPORABE

Zaštitni vizir sastoji se od dva dijela: držač folije i transparentna folija.

                    Transparentna folija                Držač folije

Dijelovi moraju biti pravilno sklopljeni i pozicionirani na glavi kako bi omogućili sigurnost cijelo vrijeme korištenja. Ako su dijelovi nepropisno pozicionirani treba ih postaviti u propisani položaj. Ako su držač folije iii folija oštećeni potrebno je odmah zamijeniti oštećeni dio.


UPOZORENJE

Dugotrajnom upotrebom oštećene (izgrebane) zaštitne folije može doći do oštećenja vida te se preporučuje promjena folije čim se primijeti oštećenje.
Nepravilnim pozicioniranjem vizira navedena zaštita lica može biti smanjena ili totalno isključena.
Molimo slijedite navedene informacije, u protivnom vaša sigurnost može biti značajno smanjena.

 

Uputa za montažu

Write Your Own Review
Vizir za lice
2017 - 2021 © Kvantum-tim d.o.o.