kvantum-tim.hr
Ionski pročišćivač zraka s HEPA 1 filterom

Ionski pročišćivač zraka s HEPA 1 filterom

Free shipping
7 Ordered
SKU PA500
€67.50
In stock

64 pieces on stock

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: €67.50

Details

Ionski pročišćivač zraka s HEPA 1 filterom.

Ionski pročišćivač zraka s HEPA 1 filterom PA500

Pročistite zrak koji udišete

Mnogi elementi mogu pridonijeti da zrak koji udišemo postane prljaviji - poput prašine koju stvaraju rashladni sustavi, dim cigareta, dlake, plijesan, dlake kućnih ljubimaca, pelud i bakterije koji mogu lako zagaditi naš životni okoliš. Ova koncentracija zagađivača u našem okolišu štetna je ne samo za djecu, alergičare i osobe s poteškoćama u disanju, već i za zdrave ljude.

PA500 definitivno je bestseler zahvaljujući svojim dizajnerski mekim linijama i šarmantnom obliku. Velika učinkovitost HEPA1 filtra u kombinaciji s PLAZMA GENERATOROM pročistit će i osvježiti zrak u prostoru u kojem boravite. 

 

Kako PA500 Ionski pročišćivač zraka s HEPA 1 filterom radi?

Ionizator PA500 opremljen je kombiniranim filterom HEPA 1 koji se sastoji od predfiltera s aktivnim ugljenom za uklanjanje mirisa i dima cigareta i HEPA filtera koji služi za pročišćavanje zraka od najsitnijih čestica kao što su pelud, grinje, spore i bakterije. Ionizator oslobađa negativne ione osiguravajući prirodno pročišćavanje zraka od štetnih elemenata. Približavanjem pročišćivaču osjetit ćete ugodan "povjetarac" čistog zraka. Dostupna su dva načina rada u kojem ionski pročišćivač zraka može raditi. Korisnik može birati dnevnu varijantu rada uređaja te noćnu koja je tiša kako bi spavanje u prostoru u kojem se nalazi uređaj bilo ugodnije.

Idealan je za: dječje sobe - spavaće sobe - urede.

Ionski pročišćivač zraka s HEPA 1 filterom PA500

  1. Filter s aktivnim ugljenom - hvata prašinu, dlake i čestice mirisa.
  2. Ionizator - proizvodi negativne ione koji elektrostatski nabijaju čestice u zraku (dim, prašina, bakterije) koje potom padaju.

  3. Hepa filter - visokoučinkovit je filter za čestice zraka, može filtrirati do 99,97% bakterija, grinja, peludi i plijesni u zraku. U kombinaciji s aktivnim ugljenim filtrom postaje "Hepa 1" filter za još učinkovitije filtriranje zraka.

 

Koliko zraka pročistač PA500 može očistiti?

PA500 ionski pročistač zraka s HEPA 1 filterom ima kapacitet pročišćavanja od 50m³ po satu što odgovara prostoriji od 4,5m x 4,5m x 2,5m visine.

Nakon 90 minuta rada, zrak u prostoriji u koj se nalazi PA500 bit će čak 98% pročišćen.

Ionizator zraka PA500

 

Technical specifications

Dimenzije: 250 x 130 x 330 mm
Težina: 1,5 kg
Napajanje: 220 - 240 V~ - 50 Hz
Potrošnja: 25 W
Ionizirajući napon: 5 KV
Maksimalni ulaz zraka: 42 m³ /h
Maksimalni volumen okoline: 55 m³
Write Your Own Review
Ionski pročišćivač zraka s HEPA 1 filterom
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.