kvantum-tim.hr
Masažni pištolj Vitammy BODY 5 | crno-ljubičasti | 8 glava

Masažni pištolj Vitammy BODY 5 | crno-ljubičasti | 8 glava

Free shipping
3 Ordered

Body 5 masažer s 8 nastavaka (glava) za masiranje

SKU TOW017479
€56.25 -15% €47.81
In stock

5 pieces on stock

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: €47.81

Details

Masažni pištolj Vitammy BODY 5 | crno-ljubičasti | s 8 masažnih glava

Masažni pištolj Body 5 s 8 masažnih nastavaka

Sjedilački način života, rad na računalu i premalo fizičke aktivnosti postali su velik problem po zdravlje. Upravo taj problem najčešće se očituje u prekomjernoj težini, bolovima u svakom segmenut tijela a posebice u vratu i leđima. Ručni masažni pištolj je masažer koji omogućuje samostalno masiranje, opuštanje mišića i oslobađanje napetosti. Ubrzava regeneraciju, smanjuje kroničnu bol i poboljšava cirkulaciju krvi.

Masažni pištolj Vitammy Body 5 pomaže u pripremi mišića za trening. Izvrstan je za osobe koje pretežito rade u sjedećem ili stojećem položaju, dulje se zadržavajući u prisilnom položaju tijela, poput vozača, osoba koje rade na računalu, trgovinama. Masažom Vitammy Body 5 pištoljem poboljšava se mikrocirkulacija, smanjuje krutost mišića, ubrzava regeneracija i smanjuje kronična bol.

 

8 MASAŽNIH NASTAVAKA SASTAVNI SU DIO MASAŽNOG PIŠTOLJA BODY 5

Ovaj tip masažera obično biraju i sportaši koji često zadobivaju ozljede. Uređaj nudi 4 načina rada i čak 8 različitih masažnih nastavaka, prilagođenih individualnim potrebama.

Pogledajte koje sve masažne glave dolaze uz Body 5 masažni pištolj i čemu služe:

8 masažnih nastavka body 5 masažnog pištolja zadovoljit će i najzahtjevnije korisnike

Masažne glava za masažni pištolj - Ravna glava (nastavak)

Ravna glava

jedan od najosnovnijh i najkorištenijih dodataka masažnom pištolju. Njena ravna, zaobljena površina služi za rad na cijelom tijelu, posebice na većim mišićnim skupinama. Također je odlična za pripremu vezivnog tkiva za potrebe daljnje masaže i pruža umjereno opuštanje. Ravnomjerno raspodjeljuje silu.

Masažne glava za masažni pištolj - Viličasta glava (nastavak)

Viličasta glava 

idealna za opuštanje bicepsa, listova, stražnjeg dijela bedra, mišića srednjeg i donjeg dijela leđa. Omogućava postupno povećanje opsega pokreta.

Masažne glava za masažni pištolj - Okrugla glava (nastavak)

Okrugla glava 

Izvrstan način kontroliranog pritiska na različite dijelove tijela posebice oko teže dostupnih mjesta poput područja oko zglobova. Idealna je za opuštanje vezivnog tkiva nakon treninga. Može se koristiti i na manjim mišićnim skupinama kao što su podlaktice. Također, pogodna je za opuštanje mišića leđa ispod vratnog dijela kralježnice. Okrugla glava omogućava odličnu kontrolu inteziteta masaže podešavanjem pritiska i kuta masaže. 

Masažne glava za masažni pištolj - Stožasta glava (nastavak)

Stožasta glava 

rad na vrlo bolnim mjestima, omogućava precizan rad na mjestima nelagode, povećane napetosti i ograničenog pokreta. Izvrsna je za rad na bolnim točkama i za opuštanje mišića koji se vežu na pete. Ne preporučuje se rad na kostima!

Masažne glava za masažni pištolj - Glava u obliku metka (nastavak)

Glava u obliku metka 

nazvana tako zbog svojeg oblika, isporučuje najjaču snagu od svih priključaka te je kao takva pogodna za masažu dubinskih tkiva, dlanova i tabana. Odlična je i za podlakticu te ramena. Napomena - ovaj nastavak ne upotrebljavati na kralježnici i području oko kralježnice.

Masažne glava za masažni pištolj - pravokutna glava (nastavak)

Pravokutna glava 

Kao i viličasta, ova masažna glava namijenjena je za posebna područja. Pogodna je za opuštanje perifernih mišića leđa, trbušnog zida i mišića struka.

Masažne glava za masažni pištolj - meka amortizacijska glava (nastavak)

Meka amortizacijska glava 

Ovaj dodatak masažnom pištolju namijenjen je za nježnu i opuštajuću masažu. Djeluje poput amortizera čime ublažava vibracije masažera. Pogodna je za masažu osjetljivih područja poput vrata i ramena. Također je odlična za smanjenje napetosti mišića i poboljšanje protoka krvi. Ovaj nastavak je najbolji odabir za starije korisnike body 5 masažnog pištolja jer će im omogućiti ugodnu i opuštajuću masažu gdje će osjet boli pri masiranju biti višestruko manjeg inteziteta.

Masažne glava za masažni pištolj - glava u obliku palca (nastavak)

Glava u obliku palca

pogodna za masažu dubinskih tkiva na području meridijana tijela te je posebice idealna za masažu područja dlanova i tabana.

 

VITAMMY BODY 5 MASAŽNI PIŠTOLJ KORISTI SE ZA:

       Masažni pištolj Vitammy Body 5 s 8 masažnih glava

 

• Opuštanje boli i grčeva uzrokovanih mišićnim ozljedama, izvrtanjima i naprezanjima • Uklanjanje nakupljene tekućine u otečenim područjima • Opuštanje zadebljanja vezivnog tkiva • Smanjivanje mliječne kiseline i jačanje rada mišića • Mišićni umor • Ozljede zglobova

 

KAKO ZAPOČETI MASAŽU S MASAŽEROM VITAMMY BODY 5?

Za početak rada pritisnite tipku za pokretanje Vitammy body 5 masažera. Upalit će se svjetlosni indikator za prvi stupanj. Pomoću iste tipke možete promijeniti način rada. Nakon odabira načina rada, možete podesiti snagu pritiskom na istu tipku. Prilikom korištenja ovog uređaja treba izbjegavati pretjerani pritisak i dugotrajnu terapiju. Prilikom masiranja, pištolj treba polako i pažljivo pomicati. Pokreti bi trebali ići duž mišića.

 

Technical specifications

Tip: Masažer, masažni pištolj s 8 masažnih nastavaka i 4 brzine rada
SKU: TOW017480
Brand: Vitammy
Boja: Crno - ljubičasti
Dimenzije: 230 x 210 x 60 mm
Težina: 700 g
Napon: 7,4 V
Snaga: 20 W
Baterija: Punjiva, litij-ionska
Vrijeme punjenja: oko 2 sata
Vrijeme rada: s u potpunosti punom baterijom od 3 do 5 sati rada
Pribor: 8 izmjenjivih masažnih glava, kabel

 

MASAŽNI PIŠTOLJ NEMOJTE KORISTITI U SLJEDEĆIM SLUČAJEVIMA:

• Aneurizma, krvarenje • Srčana bolest s pacemakerom ili defibrilatorom • Trudnoća • Tumor • Važni dijelovi tijela: glava, lice, vratna kralježnica, kralježnica, izbočeni koštani dijelovi • Dijelovi tijela s manjim udjelom mišića: kao što su potkoljenica, stražnji dio stopala, stražnji dio dlana • Ne koristite uređaj u roku od 90 dana nakon unutarnje anastomoze i ne koristite ga na i oko imobiliziranih dijelova tijela

Write Your Own Review
Masažni pištolj Vitammy BODY 5 | crno-ljubičasti | 8 glava
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.