kvantum-tim.hr
Zidni beskontaktni infracrveni toplomjer | UFR101

Zidni beskontaktni infracrveni toplomjer | UFR101

Free shipping
21 Ordered
SKU UFR101
Warranty 5 godina
€57.90
In stock

114 pieces on stock

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: €57.90

Details

Zidni beskontaktni infracrveni toplomjer | UFR101

Infracrveni toplomjer za čelo DET-306

BRZO TESTIRANJE 
UFR101 zidni beskontaktni infracrveni toplomjer precizno mjeri tjelesnu temperaturu osobe u samo jednoj sekundi. Uređaj će očitati temperaturu čim se osoba čelom približi senzoru toplomjera na udaljenosti od 1 do 10 cm. Zelena crta ispod rezultata označit će da je izmjerena temperatura unutar normalnog raspona, a trepćuće crvena crta ispod vrijednosti izmjerene temperature i zvučni alarm ukazuju na to da osoba ima visoku temperaturu.

PRECIZNOST 
Napredni infracrveni senzor visoke preciznosti testiran na 100 000 mjerenja brzo donosi točna i precizna očitanja temperature. Ovaj zidni beskontaktni infracrvni toplomjer dizajniran je za ljude svih dobnih skupina, uključujući novorođenčad, djecu, odrasle i starije osobe. Tolerancija preciznosti je ± 0,2 ° C. 

BESKONTAKTNI 
Da bi se održala sigurna razina socijalnog distanciranja, ovaj beskontaktni infracrveni toplomjer može identificirati osobe s visokom temperaturom, bez potrebe za fizičkim kontaktom sa osobama zaduženima za sigurnost ili opremom. Uređaj može samostalno raditi bez ljudske pomoći, a temperatura se mjeri na udaljenosti od 1 do 10 cm između čela osobe i senzora uređaja.

ŠIROK KRUG PRIMJENE 
Ovaj beskontaktni infracrveni zidni toplomjer može se koristiti za brzo testiranje velikog broja osoba bez uzrokovanja kašnjenja, što ga čini savršenim za raspoređivanje u područjima velike fluktuacije zaposlenika, posjetitelja, kupaca ili pacijenata. Toplomjer može biti smješten u urede, supermarkete, trgovine, restorane, apartmane, hotele, željezničke i autobusne postaje, društvene centre, zdravstvene ustanove te na ulaze u zgrade, skladišta i druge objekte.

JEDNOSTAVNA UGRADNJA 
Ovaj zidni beskontaktni infracrveni toplomjer vrlo je jednostavno montirati na zid pomoću vijaka, kuka ili obostrano ljepljivih traka.

 Zidni beskontaktni infracrveni toplomjer UFR101

RAD S UREĐAJEM

  1. Instalirajte uređaj na zid (koristite, vijke, kukice ili priložene obostrano ljepljive trake).
  2. Ako punjiva baterija nije instalirana u uređaj, instalirajte ju (skinite uski dugački poklopac sa zadnje strane uređaja i ubacite bateriju te potom vratite poklopac prostora za baterije na mjesto).
  3. Pritisnite tipku START/STOP. Ekran će se ispuniti brojkama i simbolima te ćete čuti kratki i glasni "bip" zvuk.
  4. Postavite čelo na udaljenosti od 1-10 cm ispred senzora toplomjera (senzor se nalazi u glavi toplomjera). Kada je čelo na pravilnoj udaljenosti, na glavi uređaja upalit će se plavo svjetlo i uređaj će automatski izmjeriti temperaturu.
  5. UFR101 zidnom beskontaktnom infracrvenom toplomjeru potrebna je jedna sekunda kako bi izmjerio temperaturu. Kada je mjerenje temperature izvršeno, uređaj će se oglasiti dugim i glasnim "bip" zvukom te prikazati vrijednost izmjerene temperature.
  6. Ako je je izmjerena temperatura u dozvoljenom opsegu odnosno <37,5°C i ≥32°C na zaslonu ispod brojki pojavit će se zelena linija. Ako je izmjerena temperatura ≥37,5°C i <43°C na zaslonu toplomjere će se ispod prikazanih brojki pojaviti crvena linija te će se uređaj oglasiti s 10 kratkih "bip" zvukova (alarmom).

UFR101 zidni beskontatktni infracrveni toplomjer prošao je kliničko ispitivanje. Izmjereni rezultati ovog toplomjera uspoređeni su s izmjerenim rezultatima živinih toplomjera uz prosjek odstupanja = 0,011 ° C a koji ne prelazi 0,3 ° C; klinička ponovljivost rezultirala je sa SR = 0,100 ° C i uz prosjek odstupanja do razine od 0,3 ° C. Izmjereni rezultati u skladu su s laboratorijskim i kliničkim standardima. Prosjek odstupanja i klinička ponovljivost beskontaktnog infracrvenog toplomjera za čelo udovoljili su regulatornom zahtjevu ISO80601-2-56.

 

DIJELOVI UREĐAJA

Zidni beskontaktni infracrveni toplomjer UFR101 Zidni beskontaktni infracrveni toplomjer UFR101

1. Infracrveni senzor

2. Automatski senzor za mjerenje

3. Plavo svjetlo - indikator mjerenja

4. Zaslon

5. START/STOP prekidač

6. Poklopac prostora za baterije

7. Promjena jedinica temperature - °F/°C

8. USB Tip-C priključak 

9. Prostor namjenjen za vijak (za vješanje uređaja na površinu)

10. Prostor za postavljanje dvostrano ljepljive trake (za pričvršćivanje uređaja na površinu)

Technical specifications

Model:
 UFR101
Tip:
 Zidni beskontaktni infracrveni toplomjer za mjerenje temperature na čelu
Mjerni raspon:

Raspon mjerenja: 32°C - 43°C

Normalni temperaturni raspon <37,5°C i ≥32°C (zeleno)
Visoki temperaturni raspon: ≥37,5°C i <43°C (crveno + alarm)

Vrijeme mjerenja:  U rasponu od jedne sekunde
Udaljenost od točke mjerenja: 1 do 10 cm
Dimenzije: 140 mm x 93 mm x 93 mm
Težina:
Približno 151 gram (bez baterije)
Baterija:
Jedna punjiva 3,7V 18650 litijeva baterija, 2000mAh /  USB Tip-C kabel za napajanje
Zaslon: LED digitalni zaslon
Write Your Own Review
Zidni beskontaktni infracrveni toplomjer | UFR101
2017 - 2024 © Kvantum-tim d.o.o.